Fietsverzekering op maat

De Belgische fietsmarkt zit in de lift: het aantal verkochte fietsen stijgt jaarlijks, net als de gemiddelde waarde ervan. Als je geinvesteerd hebt in een fiets met bijhorende accessoires, is het nu voor gebruik voor woon-werkverkeer of om je hobby uit te oefenen, kan je je best ook goed verzekeren. De vraag naar een volwaardige fietsverzekering klinkt dan ook steeds luider.

Waarborgen

Deze maand is een van onze partnermaatschappijen met een zeer complete formule voor diefstal en materiële schade, inclusief bijstand op de markt gekomen.

Ze bieden een wereldwijde dekking bij vandalisme en (poging tot) diefstal aan. Ook bij schade door een val, botsing,... zal er tussenkomst geboden worden via deze fietsverzekering. En tot slot is er een uitgebreide bijstand. Dus heb je bijvoorbeeld een platte band? Geen nood, je fietsverzekering stuurt iemand om je te helpen!

Formule op maat

Gaat het om een koersfiets of een mountainbike (al dan niet elektrisch)? Dan kan je ervoor kiezen om alleen de waarborg Materiële schade of Diefstal op te nemen in je contract, of de beiden. De waarborg Bijstand is altijd standaard inbegrepen.

Gaat het om een 'klassieke' stadsfiets, elektrische fiets of een ander gemotoriseerd voortbewegingstoesel (hoverboard, monowheel, elektrische step,...) dan worden de drie waarborgen (materiële schade, diefstal en bijstand) standaard aangeboden.

De premie wordt op maat berekend in functie van het type rijwiel en de verzekerde waarde, en op basis van de gekozen waarborgen.

Heb je graag meer informatie en wens je een offerte op maat? Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze verzekeringsexperts voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.