Loois logo

Welkom bij Loois.
Hoe kunnen wij jou van dienst zijn?

Bedrijven &
Zelfstandigen

Zorgeloos ondernemen, daar wil Loois jouw firma in bijstaan. Dit doen we via innovatieve verzekeringsoplossingen & een professioneel risicobeheer. Ontdek vandaag nog ons aanbod.

Loois voor
particulieren

Iedere levensfase brengt nieuwe uitdagingen & obstakels. Loois wil jou en je geliefden bijstaan met een lach maar ook een traan. Ontdek nu onze vernieuwde aanpak.

Woningverzekering

Rechtsbijstand Brand

Bijstand bij geschillen indien er sprake is van schade aan je woning of inboedel.

Vergoeding voor de kosten van je advocaat.

Vergoeding voor je eigen expert.

Juridische ondersteuning

Je kunt als eigenaar of huurder altijd op ons rekenen wanneer er een geschil is rond schade in jouw brandverzekeringscontract. Met de rechtsbijstand ben je in dit soort gevallen verzekerd dat jouw rechten verdedigd worden en je de juiste juridische ondersteuning krijgt.

Juiste vertegenwoordiging

Met de rechtsbijstandverzekering ben je gedekt tegen de kosten van je advocaat, rechtsprocedures, en jouw eigen expert. Wij kijken daarnaast ook altijd met jou mee naar de details en verdere interpretatie van jouw contract met de verzekeraar. We willen namelijk zeker zijn dat jij altijd juist vertegenwoordigd wordt in het geval van een meningsgeschil.

Iets voor jou?

Een rechtsbijstandverzekering kun je in alle gevallen extra afsluiten bij je brandverzekering. Om meer te weten over de rechtsbijstandverzekering kun je altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.