Ondernemers & Zelfstandigen

-

Zorgeloos Ondernemen

Als ondernemer krijg je dagdagelijks met veel zaken te maken waarmee je op voorhand nooit rekening had gehouden. Vaak noodzakelijk, maar niet die zaken waar jij zelf mee bezig wil zijn. Je kunt daarom altijd bij Loois terecht om dit voor jou uit handen nemen, zodat jij je kan focussen op de zaken die er echt toe doen. Ondernemen!

Maak een afspraak

Bescherm je patrimonium

Sommige zaken heb je als ondernemer niet in de hand. Waardevolle spullen of elektronische apparatuur kunnen stuk gaan, gestolen worden of door brand beschadigd raken. Om ervoor te zorgen dat je op dat soort momenten gewoon verder kan ondernemen bieden wij een uitgebreid aanbod aan verzekeringen. Op die manier ben jij gedekt tegen schade veroorzaakt door medewerkers, jezelf of derden.

Maak een afspraak

Bescherm jezelf & je personeel

Heb je personeel in dienst, dan is het afsluiten van een Arbeidsongevallenverzekering verplicht.
Deze biedt zekerheid voor zowel de werkgever als de werknemer bij een arbeidsongeval. Wanneer je als zelfstandige of werkgever jezelf en je personeel niet goed beschermt kan dit serieuze gevolgen hebben voor het voortbestaan van je onderneming.

Maak een afspraak

Voertuigen & Materieel

De voertuigen en het materieel vertegenwoordigen een aanzienlijk kapitaal binnen de onderneming. Wanneer er iets mee gebeurt wil je zeker zijn dat je goed verzekerd bent.
Wij bieden een aantal uitgebreide verzekeringspolissen aan die ervoor zorgen dat de hinder zoveel mogelijk beperkt wordt en jij je activiteiten zo snel mogelijk kan verder zetten.

Maak een afspraak