Zorgeloos ondernemen

Beroepsaansprakelijkheid

Dekt schade aan derden door contractuele en beroepsfouten.

Dekt de contractuele en extracontractuele aansprakelijkheid van jou en je werknemers.

Vergoedt lichamelijke, materiële en immateriële schade.

Dekt contractuele en beroepsfouten

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt de contractuele en extracontractuele aansprakelijkheid van jou en je medewerkers tijdens het uitoefenen van de beroepsactiviteit. Waar de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zich beperkt tot de dekking voor jouw niet-contractuele aansprakelijkheid gaat de beroepsaansprakelijkheidsverzekering verder. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt extra bescherming voor contractuele en beroepsfouten. Ook de financiële gevolgen van een vergissing tijdens het uitvoeren van je beroep is in de dekking opgenomen.

De verzekering is een verstandige keuze voor veel zelfstandigen, vrije beroepers, KMO’s en grote bedrijven. Voor intellectuele beroepen is dit zelfs verplicht. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat jij en je werknemers gedekt zijn in het geval van schade aan derden door contractuele en beroepsfouten.

Ons advies

Om ervoor te zorgen dat je straks niet voor verrassingen komt te staan kun je altijd vertrouwen op onze verzekeringsexpertise. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk Loois advies.

Vragen?
Meer Info?

Laat je e-mailadres of telefoonnummer na.

Een Loois-specialist contacteert je binnen de 48h.